AIKUISTEN ILTASADUT. KUUNTELE TAI LUE! -ÄTNAikuisten iltasadut ovat huikeita, joten ryhdyin sattumankaupalla kertoilemaan niitä ystävilleni. Eivät he varsinaisesti niistä pitäneet, mutta unettava vaikutus korvasi kolmasosan melatoniinitarpeesta. Satuni voivat siis toimia taloudellisesti kannattavana ratkaisuna, jos niistä ei muuten kostu. Iltasatujani voi kertoa myös aamuisin, päivisin, talvet ja kesät, selvinpäin, tai kaatokännissä. En ota sitten kantaa, että milloin niiden vaikutus on parhaimmillaan, tai onko niillä edes vaikutusta. Puhutellaan niitä sitten satuina vaan. 

Vinkki: Kuuntele, tai lue. Ihan vaikka vain uteliaisuudesta. Ota hetki aikaa itsellesi passivoitumiseen.

REX, TUO KAIKKIEN KOIRIEN SANKARI


Osa-aika eläkeläinen Rex "rekku"  

"Olipa kerran Rex. Rex oli tehnyt hienon uran Helsingin Poliisin leivissä, mutta joutui jättäytymään 6 vuoden jälkeen osa-aikaeläkkeelle pitkään vaivanneen skolioosin johdosta. Rex "rekku" toimi haisteluhommissa ja löysikin hienoja kätköjä ihmisen papanaluukuista. Hän sai sertifikaatin ja kunnianosoituksen pitkän haistelun tuloksena. Tätä nykyä Rex viihtyy Töölön Vesitassuseuran koirauinneissa lähestulkoon päivittäin helpottaakseen skolioosin tuomia sivuoireita. Rex ei kuitenkaan saanut vakuutusyhtiöltä täyttä siunausta eläköitymiseen, joten vesiterapia on välttämätöntä. Viikkotuntimäärä jää onneksi alle kahteenkymmeneen, vaikka tämäkin oli pitkän taistelun tulos. Vakuutusyhtiön mielestä Rex tarvitsee vain vahvempia kipulääkkeitä ja psykiatrin. Rexin täytyy tehdä enää kolme vuotta töitä ja hän on valmis jäämään täysipäiväisesti eläkkeelle. Sen pituinen se..."


Kuvaa klikkaamalla pääset kuuntelemaan tarinan

ALANYAN SANKARITAR

Kuvassa ei esiinny Ritva


"Olipa kerran Ritva Ristikko. Ritva oli jo pidemmän aikaa suunnittelut reissua ulkomaille, eli kavereiden kesken "etelään", mutta Tallinna ja Ekerölinen sunnuntaipäiväristeilyt eivät tarjonneet reissukärpäsen puremaan enää hoitokeinoja. Ritva päätti repäistä ja löysikin tiensä halpalento + pakettimatkasivustolle, josta tarjoutui viikon loma alle 200€ hintaan! Kuvissa Alanya näyttää kauniilta ja foorumeiden keskustelut tarjosivat pienen etsintätyön jälkeen hienoja tarinoita. Minä lähden Alanyaan! - Sanoi Ritva ja repäisi. Löytyyköhän se kiva mintunvihreä uikkapuku vielä kaapista? Wau täällähän on kuuma näin heinäkuussa. +42 astetta ja punainen rinta. Parempi mennä ravintolan varjoon. "MITÄ KUULUU KUKKULUURUU!" Nämä paikallisethan puhuvat täydellistä suomenkieltä ja ravintoloiden listalta saa tilattua kaikki kansallisruokamme. Tänne minä jään. Sen pituinen se. Ritvan mielestä maailmaa ei tarvitse nähdä enempää, koska Alanyasta löytyy kaikki mitä Suomalainen tarvitsee. Ritva kuvaileekin itseään suvereeniksi maailmanmatkaajaksi ystävilleen."

 KUVAA KLIKKAAMALLA PÄÄSET KUUNTELEMAAN TARINAN
KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET KUUNTELEMAAN TARINANHERÄÄ MAIJA!

Miten Amerikkalainen urheiluvalmentaja John ei ollutkaan hän? 


"Olipa kerran Maija, kavereiden kesken Maikki. Maijalla on takana avioero, jos toinenkin. Lapset ovat lentäneet kotipesästä, mutta perhe on yhä tiivis. Maija tekee osa-aikaisena töitä kaupalla ja iltaisin hän katsoo Youtubesta hauskoja videoita. Facebookissa hän on tavannut Amerikan Texasista kotoisin olevan John Hollywoodin. Johnin 12-pack kiristää profiilikuvassa, joka onkin hänen ainoa kuvansa. Luulisi, että tuolla kropalla haluaisi ottaa lisää kuvia itsestään. John on Maikkia 17-vuotta nuorempi, mutta ikähän on vain numeroita eikö vain? John aloitti keskustelun kuusi kuukautta sitten:"Hello Maja. You look so lovely. I want to marry you." ja Maikki oli myyty. Miten voikaan tuollainen kultakimpale tykätä samasta musiikista, eli Kaija Koosta ja syödä maksalaatikkoa niinkuin minäkin? Käsittämätöntä, nyt vihdoin uskon rakkauteen! Maikin englanti sujuu Google-translaten voimin, mutta John uskoo rakkauden puheeseen enemmän. John haluaa matkustaa Juupajoelle minun luokseni, mutta eihän Amerikan raha kelpaa tietenkään täällä sääntö-Suomessa. Minä lähetän sydänkävylleni nyt tuon lentorahan 3500€. Kalliit ovat lennot... Rahat ovat menneet perille, mutta Johnin facebook menee rikki! "Sorry my love. My facebook is broken." ja hänestä ei kuulu enää koskaan mitään. Maikki ei uskokkaan enää rakkauteen ja hän joutuu ottamaan lisävuoroja kaupassa, että saa vuokran maksuun. Sen pituinen se." 

 KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET KUUNTELEMAAN TARINAN
KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET KUUNTELEMAAN TARINAN

...JA HE ELIVÄT ELÄMÄNSÄ ONNELLISINA LOPPUUN ASTI


Mr. And Mrs. Elatusmaksu


"Olipa kerran rakastavaiset Terhi Terhakka ja Markku Merikarhu. Puolivuotta rakkauden taipaletta takana. Markku on täydellinen mies minulle. Markku on huomannut, että Terhin genetiikka sopii hienosti lisääntymiseen, joten alttarille on juostava, ettei tilaisuus karkaa käsistä. "Tuletko vaimokseni?" Terhi ei mieti hetkeäkään, koska hääjuhlat ovat maailman parhaita ja valkoinen tyllimekko huutaa hänen nimeään. "Totta perkeelessä." Hääjuhlaan kutsutaan molempien Facebook-kaverit. Tallinnasta tuodut lonkerot valuvat norona alas ruokatorvea pitkin. Sadekaan ei haittaa, vaikka kyseessä onkin ulkoilmahäät. 24,90€ Juhlateltta suojaa ja pääasia on, että nesteytys pysyy kunnossa. Markku sammuu jo ennen puoltayötä. Terhin hääkakku nousee ylös ja nopea väistöliike jääkin hitaaksi. Kertaalleen syöty hääkakku on nyt rinnuksilla. Morsiusneidot kantavat avioparin sänkyyn. Hääyö oli kerrassaan upea. Aivan kamala krapula. Jos hääyön saisi uusiksi, niin Omena-hotelli ei olisi ensimmäinen valinta. Nyt oksennettu mekko kassiin ja taksiin. "Tilataanko pizzat?" Kysyy Markku ja sen jälkeen pizzaa onkin tilattu usein. Terhi ja Markku Merikarhut elivät elämänsä erossa kiistellen elatusmaksuista ja asuntolainan jakautumisesta onnellisina loppuun asti."


KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET KUUNTELEMAAN TARINANHyvää huomenta, tai yötä. Hauskaa päivää, tai kauniita unia. Rakkautta ja rauhaa. Mitä näitä nyt on? 
Kommentit

Suositut tekstit