MINÄ OLEN KIPEÄMPI, KUIN SINÄ! - ÄTNNämä tyypit, jotka ovat aina parempia, huonompia, kipeämpiä, terveempiä, tai hallusinoivat enemmän kuin sinä... Uskon, että monen lähipiiristä löytyy tämä yli-ihminen, joka saa keskustelun muutettua aina niin, että hän "voittaa". Kommunikointi on lievästi sanottuna hanurista näiden kanssa, varsinkin, jos kyse on ummetuksesta, joka vastapuolella on kestänyt jo kymmenen vuotta, kun valitat kipeää vatsaasi. Huolestuttavaa on tietysti, jos et tunnista tätä piirrettä lähipiiristäsi, koska (1+1=2) sinä saatat olla mr/mrs. ummetus, ripuli, nopeusjuoksija tai astronautti. Ei ehkä ihan niinkään, minulla varmaan on vain kohtuullisen huono tuuri, niinkuin elämässä noin yleisesti muutenkin. Tästä yli-ihmisestä on olemassa myös toisenlainen versio, jossa hänen ystävänsä ovat aina vaikutusvaltaisimpia virkamiehiä, tai tunnetuimpia näyttelijöitä. Uskallan sanoa, että tämä Matti Mehiläinen ei oikeasti ole Usain Boltin serkku. 

Vinkki: Älä ole tämä tyyppi, jooko? Voit olla silti karismaattinen, vaikka Ridge Forrester ei kuuluisikaan lähisukuusi. Voit olla hyvä keittiössä, vaikka Jyrki Sukula ei olisikaan kokkailukaverisi joka sunnuntai. Voit olla pehmeä, vaikka et olisikaan kehittänyt Lotus Embo (vain yksi arkki riittää) wc-paperia. Meikäpoika ennen kuumetta

Minä: "Huh, vähän on kyllä kuumeinen olo. Täytynee ottaa iisisti."
Vastaus: "Minullahan tässä on ollut jo kolme viikkoa putkeen kuumetta 39.4. Varmasti a-b-c ja ö virus ainakin. Luin myös lehdestä, että norovirusta liikkeellä. Tuntuu vähän samalta, kuin sikainfluenssassa. Kerroinko tarinan tästä jo? Olin siis aivan rikki... "

Tämä tarina ei ota loppuakseen. Sairastin itse tuon kyseisen influenssan, mutta siitä ei ole paljoa kerrottavaa.

* WINNER * Voitit, olet ollut pahemmin kipeänä...


Remu

Minä: "Koirani päässä varmaan viiraa... "
Vastaus :" Kerroinko meidän koirasta? Edesmenneestä siis. Patu-koira oli mielenvikainen. Käytettiin sitä viikottain terapeutin luona. Oli muuten kallista. Arvaa miten paljon maksoi? 300 euroa tunnilta! Käytettiin koiraa myöskin äänikylvyssä, eläinpsykiatrisella ja sähköhoidoissa. Ainiin tuli tästä mieleen, että..."

Selvä juttu. Olin vain näyttämässä kuvaa koirastani vitsimielessä, mutta jatka ihmeessä tarinaasi...

*WINNER* Voitit, koirasi oli mielenvikainen, enkä ihmettele. Seurasi aiheuttaa myös minulle tarvetta keskusteluavun suhteen.

Salaatti a.k.a nälkä 15 min päästä tämän jälkeen

Minä: "Huh. Kolmisen viikkoa dieettiä takana! Huippu olo!"
Vastaus:"Minä olen ollut nyt vuoden. VHH, Karppaus ja ketoosi. Vegaaninen ruoka ja maidottomuus sopivat hyvin kropalleni. Olen laihtunut parikymmentä kiloa ainakin! Rasvaprosentti alkaa miinuksella. Valmentajani on Amerikkalainen John. Hän on paras laatuaan. Onko sinulla valmentaja?"

Minä:"Eeei. Ihan vain syön terveellisesti."
Vastaus:"Ei tule mitään ilman valkkua... Valmentajan läsnäolo on pakollista, koska..."

Tämäpä selvä. Antaa olla.Ilman valmentajaa voin varmaan marssia kauppaan suoraan hakemaan sixpackin vehnäolutta ja sipsipussin.

 *WINNER* Onneksi olkoon. Ei lisättävää.


Kaikessa ei tarvitse aina olla paras. Kaikessa ei tarvitse aina myöskään kisata. Ole oma itsesi. Sinun uskottavuutesi ei ainakaan nouse näillä keinoilla, eikä uusia tuttavuuksia satele yhtä paljon, kuin Suomen kesässä. Ole sinä, koska juuri sinä olet paras! (heti minun jälkeeni tietysti.)

Kommentit

Suositut tekstit